Гость
Статьи
ищу человека для …

ищу человека для общения на английском языке

хочу подтянуть английский, общаться смогу только в письменной форме, уровень языка средний, у кого есть желание давайте переписываться на инглише, если что будем исправлять ошибки друг друга)))

автор
486 ответов
Последний — Перейти
Страница 2
Butterfly

Guys, I have my first work day tomorrow. I'm pretty nervos. Ihave a fear, that I will do mistakes or something like this.

Butterfly

Сообщение было удалено

Thank you. And yes, of course.

Butterfly
Олька

Сообщение было удалено

Are you interested in soccer? I like to watch it.

Not willy. I only watch soccer if it is a big event like world championship.

Олька
Гость

Сообщение было удалено

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Just capital letter!

OK. Do not be so worry about it!

Вот так

And I love Italiano more then English! But I learn English for times my school. And now this languages - путаются у меня между собой.

Butterfly

I leave you for 15 minutes, guys.

Гость

I hate indians. But if you like them you can find them anytime on Yahoo Messenger chat room.

МЕГАГОСТЬ

i invited my *** friends into this conversation

Would you not be so kind to me to show me my mistakes? I'd be very grateful to you.

МЕГАГОСТЬ
баба нюра

Сообщение было удалено

i am very kind girl be grateful Gran Nyur

jaja

hey! my english is terrible. and scare

i.. как это сказать.. веду blog in english and even have got some eng-speaking friends there, they are laughing at me ) but with friendly laugh.. i guess. and i'm just saying - you are lucky you haven'h heard my.. live speech and my accent. i cant help it, im very bad in languages. esp i have problems with times (

МЕГАГОСТЬ
jaja

Сообщение было удалено

wat for you need english..? its not useful in my life))

Олька
jaja

Сообщение было удалено

I can help you with it...

jaja
МЕГАГОСТЬ

Сообщение было удалено

well... i like to listen to british radio and read eng books and watch films without sabs. english is very useful, come on! are you joking?

jaja
Олька

Сообщение было удалено

PLEASE! but i'm dumb, really

jaja

например как нужно было правильно сказать вот это предложение "они смеются надо мной"? в каком времени? сто проц что я написала неправильно

МЕГАГОСТЬ
jaja

Сообщение было удалено

no time for books and films) i have to read tolstoy war and peace on my summer holyday and other classic russian books in list mom forced)

Butterfly

I' m with you again

jaja

MEGAGUEST, i guess you are very young person, and im not. nobody forces me anymore. and i have huge interest to some writers and famous people (musicians actually) and i want to read\listen to them without transltion

Butterfly
jaja

Сообщение было удалено

Hi! It's a fact, that's why you should use present simple: my friends laugh at me.

Butterfly
jaja

Сообщение было удалено

It's very helpful to read in English. I've just finished one book. And I also watch movies in English.

People, where are you?

Гость

Мда, профессора собрались, сами англичане так не парятся и еще хуже пишут а американцы так вообще новояз

jaja

i tried to read Stephen Fry autobiography in english.. and i read 1 page for about an hour.. with vocabular ))) i gave up

Олька
jaja

Сообщение было удалено

1)They are laughing at me- если только сейчас.2) They laugh at me.-если регулярно.

Гость

I just finished THE book

jaja
Butterfly

Сообщение было удалено

thank you! i should engrave it in my forehead

Гость

I hardly can understand you. you are too smart for me. where is the loo?

jaja
Олька

Сообщение было удалено

ну да, это конечно просто и вроде как я это знаю, но когда быстро пишешь\говоришь, то говоришь что попало ( и это еще очень простой пример. а согласование времен, как вы их выучили? я пыталась много раз, запомнить это невозможно

Олька

People I advise everybody to visit ENGOLISH.COM. There are many useful things there!

Butterfly
jaja

Сообщение было удалено

you are welcome! I read Harry Potter, it's very easy. As I started to learn German, I read fairy tails at the beginning.

jaja

простите что я опять по-русски. еще один вопрос который возник вчера при прослушивании радио опять же. ведущий ставит песню, и говорит - поёт такая-то, и apprently здесь на гитаре играет дж.хендрикс. вот как это понять если у аппарентли значение как вероятно, так и несомненно? что он имел в виду?

Гость

fairy хвосты?

Злая Гостья
Flying into the wind

Сообщение было удалено

me too

Олька
jaja

Сообщение было удалено

Без проблем. Present переходит в Past. Past -в Perfect.

Butterfly
Гость

Сообщение было удалено

fairy tale- сказка, я опечаталась, сорри

jaja

а еще вопрос - почему они никогда, по моим наблюдекниям, не говорят i adore you\her и т.д.. лав, фэнси, лайк, как угодно, а эдор только как прилагательное эдорбл. по-английски это имеет какой-то другой оттенок?

Гость

Me advise you'd better not talk to others russians at all... neither english nor russian

Гость

говорят, значит они не adored you

jaja
Олька

Сообщение было удалено

а как .. ну например сказать:

она сказала, что помоет посуду, но не помыла.

Гость

wtf advice* its impossible to talk two language same time. mistakes only

Гость

Сообщение было удалено

otherS? russians

Злая Гостья
Гость

Сообщение было удалено

what?

jaja
Гость

Сообщение было удалено

это вы к кому обращаетесь? ко мне? хехе )

Butterfly
jaja

Сообщение было удалено

She told me she would wash the dishes, but she didn't.

jaja

ладно, у всех паранойя, а гость злой и сам на англ фигово пишет )

i'm watching cartoons in eng, that's so fun) espessially SpongeBob)

Гость

читайте вот этот сайт там видно как живые люди разговаривают

answers.yahoo.com это что-то вроде этого woman

She said she would wash the dishes but she had not done it.

Пыщ

бугагашенька, май нэйм из Вася, фейсом об тэйбл :) Чо практики не хватает?Ну посмотри британские,американские киношки на родном языке, к примеру. Или есть, я слышал какая-то такая практика в скайпище с носителями языка общаца.