хочу подтянуть английский, общаться смогу только в письменной форме, уровень языка средний, у кого есть желание давайте переписываться на инглише, если что будем исправлять ошибки друг друга)))
Guys, I have my first work day tomorrow. I'm pretty nervos. Ihave a fear, that I will do mistakes or something like this.
Сообщение было удалено
Thank you. And yes, of course.
Сообщение было удалено
Are you interested in soccer? I like to watch it.
Not willy. I only watch soccer if it is a big event like world championship.
Сообщение было удалено
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Just capital letter!
OK. Do not be so worry about it!
And I love Italiano more then English! But I learn English for times my school. And now this languages - путаются у меня между собой.
I leave you for 15 minutes, guys.
I hate indians. But if you like them you can find them anytime on Yahoo Messenger chat room.
i invited my *** friends into this conversation
Would you not be so kind to me to show me my mistakes? I'd be very grateful to you.
Сообщение было удалено
i am very kind girl be grateful Gran Nyur
hey! my english is terrible. and scare
i.. как это сказать.. веду blog in english and even have got some eng-speaking friends there, they are laughing at me ) but with friendly laugh.. i guess. and i'm just saying - you are lucky you haven'h heard my.. live speech and my accent. i cant help it, im very bad in languages. esp i have problems with times (
Сообщение было удалено
wat for you need english..? its not useful in my life))
Сообщение было удалено
I can help you with it...
Сообщение было удалено
well... i like to listen to british radio and read eng books and watch films without sabs. english is very useful, come on! are you joking?
Сообщение было удалено
PLEASE! but i'm dumb, really
например как нужно было правильно сказать вот это предложение "они смеются надо мной"? в каком времени? сто проц что я написала неправильно
Сообщение было удалено
no time for books and films) i have to read tolstoy war and peace on my summer holyday and other classic russian books in list mom forced)
I' m with you again
MEGAGUEST, i guess you are very young person, and im not. nobody forces me anymore. and i have huge interest to some writers and famous people (musicians actually) and i want to read\listen to them without transltion
Сообщение было удалено
Hi! It's a fact, that's why you should use present simple: my friends laugh at me.
Сообщение было удалено
It's very helpful to read in English. I've just finished one book. And I also watch movies in English.
People, where are you?
Мда, профессора собрались, сами англичане так не парятся и еще хуже пишут а американцы так вообще новояз
i tried to read Stephen Fry autobiography in english.. and i read 1 page for about an hour.. with vocabular ))) i gave up
Сообщение было удалено
1)They are laughing at me- если только сейчас.2) They laugh at me.-если регулярно.
I just finished THE book
Сообщение было удалено
thank you! i should engrave it in my forehead
I hardly can understand you. you are too smart for me. where is the loo?
Сообщение было удалено
ну да, это конечно просто и вроде как я это знаю, но когда быстро пишешь\говоришь, то говоришь что попало ( и это еще очень простой пример. а согласование времен, как вы их выучили? я пыталась много раз, запомнить это невозможно
People I advise everybody to visit ENGOLISH.COM. There are many useful things there!
Сообщение было удалено
you are welcome! I read Harry Potter, it's very easy. As I started to learn German, I read fairy tails at the beginning.
простите что я опять по-русски. еще один вопрос который возник вчера при прослушивании радио опять же. ведущий ставит песню, и говорит - поёт такая-то, и apprently здесь на гитаре играет дж.хендрикс. вот как это понять если у аппарентли значение как вероятно, так и несомненно? что он имел в виду?
fairy хвосты?
Сообщение было удалено
me too
Сообщение было удалено
Без проблем. Present переходит в Past. Past -в Perfect.
Сообщение было удалено
fairy tale- сказка, я опечаталась, сорри
а еще вопрос - почему они никогда, по моим наблюдекниям, не говорят i adore you\her и т.д.. лав, фэнси, лайк, как угодно, а эдор только как прилагательное эдорбл. по-английски это имеет какой-то другой оттенок?
Me advise you'd better not talk to others russians at all... neither english nor russian
говорят, значит они не adored you
Сообщение было удалено
а как .. ну например сказать:
она сказала, что помоет посуду, но не помыла.
wtf advice* its impossible to talk two language same time. mistakes only
Сообщение было удалено
otherS? russians
Сообщение было удалено
what?
Сообщение было удалено
это вы к кому обращаетесь? ко мне? хехе )
Сообщение было удалено
She told me she would wash the dishes, but she didn't.
ладно, у всех паранойя, а гость злой и сам на англ фигово пишет )
i'm watching cartoons in eng, that's so fun) espessially SpongeBob)
читайте вот этот сайт там видно как живые люди разговаривают
answers.yahoo.com это что-то вроде этого woman
She said she would wash the dishes but she had not done it.
бугагашенька, май нэйм из Вася, фейсом об тэйбл :) Чо практики не хватает?Ну посмотри британские,американские киношки на родном языке, к примеру. Или есть, я слышал какая-то такая практика в скайпище с носителями языка общаца.