Всем привет, мне 19 лет я довольно симпатичный и работаю сисадмином в одной конторе на госслужбе. Там все женщины. На меня положила глаз моя руководительница, и постоянно домогается. Ей 42 но она …
Братан,тебе лучше бросить свою девушку(явный признак меркантильности)раз ОНА БУДЕТ С ТОБОЙ,только когда айфон ей купишь,а то в дальнейшем станешь не только каблуком,но и Аленем.
Братан,тебе лучше бросить свою девушку(явный признак меркантильности)раз ОНА БУДЕТ С ТОБОЙ,только когда айфон ей купишь,а то в дальнейшем станешь не только каблуком,но и Аленем.
С дівкою своєю 100% растанься. Ти їй нафіг не треба! Вона тебе лише використовує. Не любить, їй лише бабло нада від тебе. Хай член смокче іншому за айфон! А тобі дружина потрібна. Дружина і без айфона любите буде тебе і вірною буде.
У мене така теж дівка була, гроші тягнула постійно, а коли я сказав: або шлюб або до-побачення. Марина сказала, що нелюбить мене. Сука, лише гроші тягнула.
Уже лучше начальница. А якщо начальниця, як жінка нецікава і стара для тебе - тоді уходь на нову роботу. Старші жінки краще і в сексі опитні і кушать гарно готують. А молоді сцикухи, лише танцульки, нові шмотки, айфони та гульки на умі.
Да радуйся. Отогнёшь трусики, полижешь волосики. Хрен колом встанет.