Укажу на ваши ошибки) Пишите о чем угодно. Кто хочет потренировать аглийский? Я уже 12 лет им не заимаюсь, но готов подтянуть вас(а мож и вы меня). Пишите все что угодно на английском, я пришлю …
Сообщение было удалено
Hey buddies, don't you fucking crazy about vodka? that's insane 100% drink beer obolon!!!!
Сообщение было удалено
I feel what nobody wants me here, everbody need only money
Сообщение было удалено
Да не ещё а на уровне тех же людей, кого он собирается поучать.
Сообщение было удалено
no, nobod love me or wants me... I live in Crimea, travel a lot, know English as you can see, but I Have not found my darling who share ma be not so rich, but interesting life with me... No, I'm alone, russian woman are so not far looking that nobod could apreciate me... all of you are welcomed... dizzysssr@yandex.ua
Сообщение было удалено
this is the most popular name at this forum
Сообщение было удалено
Жесть какая. Кто вас такому английскому научил?
Сообщение было удалено
Sorry, didn't hear about it! Now I'm mostly think about my life and future, where in FUCKING russia to find at least someone... i'm not young now... this country deserves burn in hellfire
Сообщение было удалено
расслабься, тут русские и без знания слова по аглийски выделываются
Сообщение было удалено
он еще пишет headed * лучше не позориться
Сообщение было удалено
Кто ж виноват что ты в 37 ничего не добился. Ищи такую же 37 летнюю неудачницу, будете парой.поди ищешь моложе , и чтобы симпатичная и без детей?
Сообщение было удалено
Sorry I can’t help you. No one can... I think you must do it yourself , you need to find the sense of life and your mum it isn’t this sense.... you must love the life and yourself I think so
Сообщение было удалено
I'm alone, where I can find stupid enough girl who would care about me? They need a lot but gives nothing... usual situation
It is rather difficult to teach the other people about sense of life, I don’t know... but I remember some words... “I want to leave cause I wanna know that will happen at the end of live...” if you d know the end you survive .... something like this
Сообщение было удалено
You need to search love in your heart no one can care about you but yourself must do it
Сообщение было удалено
he?...
Сообщение было удалено
Так выбирай себе по уровню, раз ты никому не сдался, ищи такую же на которую мужчины внимания не обращают, она рада будет и одной розочке
Сообщение было удалено
жестковато) смысл в том что любовь есть в каждом из нас и короче он ее должен отыскать в себе а не искать в людях в тч в матери
Pussy boy))))
[quote="Гость " message_id="63712870"] Жесть какая. Кто вас такому английскому научил?[
че за бред, у покажи реальый аглийский
Сообщение было удалено
тупица, не поучать, а направлять и исправлять ошибки, русское ****
Сообщение было удалено
ан-нет, ищу просто гуманную, человечную, лояльную, заботливую, да где ж ее взять?
Сообщение было удалено
ты напиши свой текст а я уж тебя опозорю 100%
Ахахаах пуси бой в гневе )))))))
Сообщение было удалено
да ет таких, жизнь такая,всех прицессами восспитывает
Serj, maybe you have to look for a British or an American woman? If you rather talk inEnglish than in Russian. Think about that. There might be some girls in Crimea from there.
Сообщение было удалено
люди, которые даже англ не знают никогда не скажут headed - поэтому очень нагляден ваш уровень - это настолько непростительная ошибка, что доказывает вашу полную Некомпететность в языке
Сообщение было удалено
The man can survive in loneliness... It's impossible, it's crazyness and the end... that's why i look for a wife... just close girl that will be around... that's very cool is you'll stay alone...
Сообщение было удалено
the ens is not so close, as you think, when you find yourself you can find love
Сообщение было удалено
oh, I agree that english or american girls is much more loyal than russian fucking bithes which have nothing human.. unlucky fate to burn abound all this
Сообщение было удалено
trete is nothing after death, no life, isn't it obvious?
Сообщение было удалено
You'll just sleep forever without dreams and never weaks...
Со си висяк
Сообщение было удалено
you need to leave all your live to know the end .
Je suis trop belle ))
Сообщение было удалено
whom to go to in this enironment? it's completely hostile... who i should look for - christians, child-free, invalids, who can understand unsuccesful man? The just like robots, programmed as one. no love, just money
Сообщение было удалено
everyone have a bad experience but you needn’t judge about all people . All people are different, are you virgin? 😁
Сообщение было удалено
Yeah, that's a really good advice! Really english or american womans thinks another way! I had some experience, but i'm not sure whether I'm ready to remove and settle down in a new place with new people, so, thank you but i decice to end up my life here among the womans who completel doesn't want mw... Motherland is like mother... we don't choose it....
Пуси бой я нашла выпуск шоу половинки там как раз про такой типаж как у тебя
Сообщение было удалено
sorry, I know what I'm talking of, when my mom was was absent for a month - I was became crazy... the loneliness is the end, cats won't help you
Сообщение было удалено
не факт, что за бред, надо в общем смотреть, я еще бухой пишу не думаю. тока диагнозы ставить факин раша
Сообщение было удалено
But then your mother leave , what will you do?
Сообщение было удалено
I'll gone, no one is scares me or loves me or needs me.. I will gone - go to cemetry to look at the all underage people..
Сообщение было удалено
I think I'soon diered... she cared of me whole my life
Сообщение было удалено
mine)
I ask myself, why girls can't be just understanding people and just be couple like me, but no... girls looks for the best
Автор, я вам по русски объясню про бабки . Мужчины инвестируют в то что любят это факт. И то что они вряд ли уйдут от того куда вложили много инвестиций тоже факт. Мне лично нравится получать подарки от мужа. Я вижу его любовь в этом. Но это не значит что я буду требовать что то. И зря вы о смерти задумываетесь прям пучина какая-то у вас. Найдите о ком заботится , заведите собаку для начала выруливайте , кормите поите
Почувствуйте ответственность , взяв на себя жизнь маленького существа. Мне не нравится ваша тенденция, что мама заботилась о вас и вы ищите женщину чтобы она также заботилась. Вы мужчина. Заботится должны вы (ну стереотипы согласна но я не считаю за мужчин тех , о ком заботятся женщины)
Сообщение было удалено
Virgin?? no.. i'm rather victim..
Сообщение было удалено
xуйня
Сообщение было удалено
live all the company