Как лечились?В общем, результат моего анализа - лямблиоз, на приёме врач сказал, что результат может быть неточным (хотя я ощущаю большинство признаков этого заболевания и ...вместого чтоб назначить …
Сообщение было удалено
Добрый день, скиньте пожалуйста на почту схему лечения, 6 лет жила и страдала не зная от чего, 3000499@mail.ru.
Сообщение было удалено
Напишите и мне схему лечения
Сообщение было удалено
Здравствуйте, схему плиизз).
Светлане самой нужно нужно лечение от головы
Сообщение было удалено
Напишите про лямблии,умоляю... dianafarhat@mail.ru
Сообщение было удалено
Ирина, добрый день. А какие у Вас симптомы.
Ирина, добрый день. А какие у Вас симптомы?
Розкажу свій досвід лікування. Хворіла я ними двічі. Симптоми: вічні проблеми з жовчним, біль в шлунку, гастрит, холецистит, біль ділянці підшлункової, закрепи, спазм свінктера ануса, висипання біля рота, яке свербіло і не проходило, від солодкого ,кислого- все ставало гірше, вздуття. Перший раз лікувалася секнідазолом- результат непонятний, не можу сказати, що саме він допоміг, оскільки пройшла одночасно сліпе зондуванння і ефект скоріш за все був від нього, не від секнідазолу. По препарату: доза велика, гіркий, є побочки. Вдруге захворіла через 2,5 роки, до лікаря вже не бігла, секнідазол відпав одразу, я його не переношу+ ефект сумнівний. Так як я біохімік, вирішила покластися на свої знання: купила орнідазол, зважила правильну схему лікування і почала. Дівчата, пила орнідазол по схемі: 1- день на ніч 500 мг1 таб.), в подальшому 2 на день по 500, рано і ввечері протягом 5 днів. Ніяких підготовчих етапів не потрібно, сорбентів і всілякої фігні. Яке моє здивування було, як після 1 таблетки на протязі 2 годин я помітила, що мої висипання зникли!!!! Результат був одразу після 1 табли, через 2 години!, шлунок в нормі все ок. Так що він діє, лише правильну схему пити, ніяких сорбентів не вживайте перед ним! Тому і ефекту немає, сорбенти довго виводяться і сорбують перепарат. Ну і оцінити лікування можна одразу , випивши лише 1 таблетку, якщо результату немає- немає змісту труїти себе до кінця. У випадку з секнідазолом я себе труїла, думала ефект буде по завершенню лікування! Як я помилялася! До речі, ціна в орнідазола копійчана, наш Київський завод випускає, не потрібно брати індійське. Нехай щастить у лікуванні, якщо мій досвід був комусь корисним
Администрация сайта Woman.ru не дает оценку рекомендациям и отзывам о лечении, препаратах и специалистах, о которых идет речь в этой ветке. Помните, что дискуссия ведется не только врачами, но и обычными читателями, поэтому некоторые советы могут быть не безопасны для вашего здоровья. Перед любым лечением или приемом лекарственных средств рекомендуем обратиться к специалистам!